ERANTHIS SOFT PINK METAL 1
ERANTHIS SOFT PINK METAL 2
ERANTHIS SOFT PINK METAL
ERANTHIS SOFT PINK METAL

ERANTHIS SOFT PINK METAL

Availability4 έως 7 μέρεςΚωδικός Προϊόντος: 0005/FB PINK-METAL-PLATINUM.

Abra Katabra leather sandals for girls.

• Kids sandals with leather straps in pink metal color.

• Leather comfort insole and rubber non-slip flexible sole.

• Handmade in Greece.

69,00 €
*Διαθέσιμα Μεγέθη:
Προσθήκη στο καλάθι
Share OnFacebook ShareTwitter Share

ΕΛΛΑΔΑ

Τα μεταφορικά είναι 4 € (ευρώ) για αγορές κάτω των 50 ευρώ , ενώ για αγορές μεγαλύτερες απο 50 ευρώ τα μεταφορικά είναι Δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

ΚΥΠΡΟΣ

Τα μεταφορικά είναι 17 € (ευρώ )
✓Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και από τις 9.00 πμ μέχρι 5.00 μμ για την Ελλάδα και τις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η δε παράδοση θα πραγματοποιείται εντός εργάσιμων ημερών.

Ο ιστότοπος www.abra-katabra.gr είναι το ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω διαδικτύου της επιχείρησης με την επωνυμία «ΣΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ- ΣΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Π.Ε» , που εδρεύει στο Μοσχάτο, Θεσσαλόνικης 101 με ΑΦΜ 999514054, ΔΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και αριθμό ΓΕΜΗ 112821008000.

α). ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ :
Πληρώνετε αντικαταβολή μετρητοίς κατά την παραλαβή από τις ταχυμεταφορές (courier). Η χρέωση αντικαταβολής είναι 2€ για αγορές αξίας μικρότερης των 50€ ενώ για αγορές αξίας άνω των 50€ η αντικαταβολή είναι Δωρεάν.

β). ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψτε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. Η παραγγελία θα σας έρθει με τη συνεργαζόμενη εταιρία Courier.

Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω e-mail στο info@abra-katabra.gr ή στο (+30) 697 041 2229 . Για συναλλαγή μέσω e-banking κάντε PrintScreen την επιβεβαίωση της συναλλαγής με την μεταφορά του αντίστοιχου ποσού στον λογαριασμό μας και στείλτε στο info@abra-katabra.gr

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε χρήματα είναι:

✓ ALPHA BANK- Λογαριασμός IBAN GR7201401340134002002024207

γ). ΜΕ PayPal

Υπηρεσία ασφαλών διαδικτυακών συναλλαγών. Ο ασφαλέστερος και ευκολότερος τρόπος αποστολής και λήψης χρημάτων στο διαδίκτυο χωρίς να γίνονται γνωστά τα στοιχεία Πιστωτικών ή Χρεωστικών Καρτών ή Τραπεζικών Λογαριασμών ή άλλες οικονομικές πληροφορίες των χρηστών. Λειτουργεί όπως ένας Τραπεζικός Λογαριασμός. Η PayPal είναι αποδεκτή από εκατοντάδες χιλιάδες εμπόρους σε όλο τον κόσμο και δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση για τη χρήση της. Μάθετε περισσότερα στο https://www.paypal.com/gr

δ). ΜΕ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ/ PREPAID CARD

Ο ιστότοπος www.abra-katabra.gr είναι το ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω διαδικτύου της επιχείρησης με την επωνυμία «ΣΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ- ΣΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Π.Ε» , που εδρεύει στο Μοσχάτο, Θεσσαλόνικης 101 με ΑΦΜ 999514054, ΔΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και αριθμό ΓΕΜΗ 112821008000.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας δίνει την δυνατότητα επιστροφής και αντικατάστασης των προϊόντων που αγοράσατε λόγω μη φυσικής παρουσίας σας κατά την αγορά. Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας. Επιστροφές ΔΕΝ γίνονται δεκτές στις παρακάτω περιπτώσεις:

1. Δεν γίνεται αλλαγή ούτε γίνονται δεκτά για επιστροφή προϊόντα στα οποία έγινε χάραξη μηνύματος ή και λογοτύπου.

2. Τα προϊόντα σε προσφορά ή αυτά που διατίθενται με έκπτωση 50% ή και άνω δεν επιστρέφονται και δεν γίνονται αλλαγές σε αυτά.

Επιστροφή Προϊόντων (μη ελαττωματικών)

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει:Τα αντικείμενα και οι συσκευασίες τους να είναι στην κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν από τον πελάτη. Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας. Πέραν αυτού του χρονικού διαστήματος το abra-katabra.gr μπορεί να μην δεχθεί την όποια επιστροφή για αντικατάσταση της συναλλαγής.

Ως ημερομηνία εμπρόθεσμης επιστροφής θεωρείται μόνο η αναγραφόμενη στην απόδειξη παραλαβής της εταιρείας ταχυμεταφορών.

Τα προς επιστροφή προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, σε άριστη κατάσταση με τη πλήρη, αρχική, ατομική συσκευασία τους, χωρίς φθορές και, με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα (απόδειξη λιανικής πώλησης, Δελτίο Αποστολής-Τιμολόγιο, κτλ). Όλα τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον αποστολέα.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή των αντικείμενων που παραλάβατε θα πρέπει να μας αποστείλετε e-mail στη διευθυνση info@abra-katabra.gr περιγράφοντας το αίτημα επιστροφής και θα λάβετε απάντηση μας.

Οι επιστροφές και αντικαταστάσεις προϊόντων μπορούν να γίνουν μόνο εάν πληρούνται όλες οι παρακάτω προϋποθέσεις:

✓ Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας.

✓ Το προϊόν(ντα) να ειναι άθικτο(α) και να μην έχει χρησιμοποιηθεί

✓ Το προϊόν(ντα) θα πρέπει να ακολουθείται από όλα τα συνοδευτικά έγγραφα (απόδειξη λιανικής πώλησης, Δελτίο Αποστολής-Τιμολόγιο, κτλ).

✓ Όλα τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον αποστολέα.

Εάν δεν ισχύουν όλα τα παραπάνω το προϊόν(ντα) θα επιστρέφονται στο αποστολέα με χρέωσή του. Μόνο εάν ισχύουν όλα τα παραπάνω, τότε το κόστος επανάληψης της αποστολής βαρύνει το abra-katabra.gr για μια και μόνο φορά.

Επιστροφή Προϊόντων (ελαττωματικών)

Tο κόστος επιστροφής και τα έξοδα επαναποστολής (με κατάθεση του αντίστοιχου ποσού εξόδων σε λογαριασμό τραπέζης του πελάτη) γίνεται στην περίπτωση που αποδεδειγμένα με υπαιτιότητα του abra-katabra.gr, πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας ή στην τιμολόγηση ή στην αποστολή, ή κατεστραμμένα κατά την μεταφορά ή με κακή συσκευασία κ.λ.π. Μόνο σε αυτές τις περιπτώσεις το abra-katabra.gr αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, Οι όροι επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με τους παραπάνω.